Ugrás a tartalomra
Tanjug/designermikele/illusztráció

A szerbiai hidak fele felújításra szorulna

2018-09-05
13:51
Forrás
VajdaságMa
A hidak összeomlásának legfőbb oka a pénzhiány. Felépítik a hidakat, de nem tartják karban őket, jelentette ki Aleksandr Cvetanović, az Építőmérnöki Kar nyugalmazott professzora.

Cvetanović, az építésügyi minisztérium egykori államtitkára a Prva televízió reggeli műsorának vendégeként elmondta, a szerbiai hidak 50 százaléka felújításra szorul, nekünk viszont nincs pénzünk egynek a felújítására sem, nemhogy az 50 százalékéra. A professzor úgy fogalmazott, 16.000 kilométer út van szétesőben, és nemcsak felépíteni kell egy hidat, karban is kell azt tartani. 

híd
Aleksandr Cvetanović
felújítás

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.