Ugrás a tartalomra
EPS logó

A Szerbiai Villanygazdaság e-mailben is kiküldheti a számlát

2018-11-08
20:00
2018-11-08
20:34
Forrás
Vajdasági RTV
Modernebb, gyorsabb és környezetbarátabb módon fizethetjük a jövőben a villanyszámlánkat. A Szerbiai Villanygazdaság ugyanis azt tervezi, hogy azoknak, akik kérik, e-mailben is kiküldi a számlát.

Emellett lehetővé teszik az egyenlegünk ellenőrzését és a tartozás befizetését számítógépen vagy mobilon keresztül. A közvállalat célja, hogy idővel száműzzék a papír alapú ügyintézést.

Szerbiai Villanygazdaság
számla

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.