Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Szerbiai Villanygazdaság: Ha időben fizet, kedvezményt kap!

2020.05.27
10:44
Forrás
B92
A 65 éven felüli lakosok öt százalékos kedvezményt valósíthatnak meg, amennyiben a márciusi, az áprilisi és a májusi áramszámlájukat június 30-ig rendezik.

A rendkívüli állapot idején, amikor az idősek nem hagyhatták el otthonukat, bevezették a halasztott fizetést, vagyis azt, hogy később is kiegyenlíthetők a tartozások. Ez azt is jelenti, hogy nem számolnak fel büntetőkamatot a késedelemért. Most a Szerbiai Villanygazdaság azt jelentette be, hogy a szóban forgó három hónapra öt százalékos kedvezményt is elszámol, amennyiben az idősek június végéig rendezik kifizetetlen áramszámláikat.

Szerbiai Villanygazdaság

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.
15:39, Frissítve: 16:44

Folyamatosan nő a napi esetszám Szerbiában

Tovább nőtt a napi koronavírusos esetek száma Szerbiában. Az elmúlt 24 órában a 10710 tesztből 487 páciensnél azonosították a Covid-19 betegséget, és 2 páciens hunyt el a kór szövődményeiben.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.