Ugrás a tartalomra

Szerdáig kell befizetni a vagyonadó utolsó részletét

2018.11.12
17:53
Forrás
Vajdaság Ma
Ha valaki nem fizeti be a vagyonadót, pénzbírságot kap.

Szerdán jár le az idei vagyonadó negyedik, vagyis utolsó részletének befizetési határideje, írja a Tanjug. A vagyonadót a természetes személyek, a vállalkozók és a jogi személy kötelesek fizetni, a negyedik részlet esetében a határidő november 14-én, vagyis szerdán jár le. Minden nap késésért 11 százalékos késedelmi kamatot számolnak fel, ha pedig valaki nem fizeti be a vagyonadót, 5000 dináros büntetést rónak ki rá. 

vagyonadó
részlet
pénz

Most

18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.
16:06

Elmaradt a meglepetés

Búcsúzott a wimbledoni tenisztorna további küzdelmeitől Filip Krajinović. A zombori játékost a második körben a favoritnak számító Nick Kyrgios győzte le.
15:51, Frissítve: 17:09

Aranyos Delfinek

Megnyerte az Algériában zajló Mediterrán Játékokat a szerb férfi vízilabda-válogatott. Szerbia a fináléban Montenegrót múlta felül 9:8 arányban.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.