Ugrás a tartalomra
Pixabay/Bob_Dmyt

Szerdától lehet jelentkezni a szerbiai üdülési utalványokra

2023.01.02
18:18
Forrás
Novosti
Korábban a turisztikai minisztérium közzétette: idén 100 ezer 5 ezer dinár értékű utalványt bocsátanak a lakosok rendelkezésére.

Igényelhetik a támogatást a nyugdíjasok, a munkanélküliek, egyes szociális juttatásokban részesülő személyek, a katonai rokkantsági nyugdíjasok, a bejegyzett gazdaságot üzemeltető személyek, a tanulók, továbbá azok, akik havi jövedelme nem haladja meg a 70 ezer dinárt, és azok is, akik 65 évnél idősebbek, de nem rendelkeznek nyugdíjjal. Bővebb információ a mojasrbija.rs oldalon található.

üdülési utalvány
Szerbia

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.