Ugrás a tartalomra
Facebook/Szijjártó Péter

Szijjártó: Az nyer, aki minél több beruházást vonz be

2021.07.02
12:36
2021.07.02
12:46
Forrás
MTI
Jelenleg egy globális verseny zajlik a világgazdasági kapacitások újraelosztásáról, és ebbe a versenybe minden ország benevezett - mondta Szijjártó Péter.

A magyar külgazdasági és külügyminiszter hozzátette, ahhoz, hogy Magyarország nyertes legyen, nem kell mást tenni, mint minél több beruházást vonzani. A befektetések hozzák a munkahelyeket, a munkahelyek pedig kiszámítható megélhetést az embereknek - hangsúlyozta a miniszter.

A gyors oltási programnak köszönhetően Magyarországon sikerült letörni a világjárvány harmadik hullámát, így fel tudtuk oldani a szigorú korlátozó intézkedéseket és újra tudtuk nyitni az országot. Most a gazdaság újraindítása következik, amely a leggyorsabb lesz Európában - fogalmazott Szijjártó.

Szijjártó Péter
beruházások
befektetés

Most

08:21, Frissítve: 08:33

Az eső vízesésként zúdult Dél-Koreára

Legalább heten meghaltak, hatan eltűntek az özönvízszerű eső okozta áradásban a dél-koreai főváros régiójában hétfőn. Szöul jómódú Gangnam negyedének utcái folyókká változtak, a járművek elmerültek, a víz elárasztotta a tömegközlekedési eszközöket.
17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.

Népszerű