Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Szombaton kezdődik a mezőgazdasági vásár - Milyen feltételekkel lehet részt venni rajta?

2021.09.16
15:58
2021.09.16
17:34
Forrás
Pannon RTV
Szombaton tizenegy órakor kezdődik a 88. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár, egybekötve az 53. Nemzetközi Vadászati ​​és Halászati Vásárral, valamint az Ökológiai Kiállítással.
Pannon RTV/Juhász Géza

Az eseményre oltási igazolással, negatív PCR teszttel, vagy antigén teszttel lehet belépni. Amennyiben valaki nem rendelkezik egyikkel sem, a bejáratnál ingyenes PCR tesztet igényelhet.

Pannon RTV/Juhász Géza

A jövő péntekig tartó nagyszabású rendezvényre idén is sok kiállítót, látogatót várnak.

Slobodan Cvetković, az Újvidéki Vásár vezérigazgatója: „Megtartottuk a kiállítás nemzetközi jellegét, például Olaszország már évek óta részt vesz rajta. Nem csökkentjük a kiállítóteret, legutóbb 2019-ben, amikor partnerországokkal szerveztük, 18 kiállító jött, most 22-en jönnek. Ami Csehországot illeti, már beszéltünk róla, hogy szerződéseket kötöttünk. Amit még külön érdemes elmondani, hogy a Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron a kiállítók nemcsak a szerb piacra fókuszálnak, hanem a régió piacát is megszólítják. Ez tesz bennünket egyedivé, ez adja a vásár megrendezésének 88 éves hagyományát, valamint maga a vásár 98 éves hagyományát.”

mezőgazdasági vásár
Újvidék
megnyitó
járvány

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.