Ugrás a tartalomra

Szombaton kezdődők a gumiabroncs-gyár építése Nagybecskereken

2019-03-29
11:04
2019-03-29
13:39
Forrás
Pannon RTV
Holnap kezdik építeni a gumiabroncs-gyárat Nagybecskereken. A kínai Shandong Linglong társaság ehhez egy 96 hektáros telket kapott.

A társaság vezérigazgatója szerint Nagybecskereken egy korszerű gyárat építenek, amelyben kiváló minőségű gumiabroncsokat gyártanak majd, ugyanakkor védik a környezetet is. A gumiabroncs-gyár mellett még két üzem építését tervezik, amelyekben a termeléshez szükséges nyersanyagokat állítják majd elő. A beruházás értéke mintegy egymilliárd euró. A termelés várhatóan 2021-ben elkezdődik, és 1200 dolgozót foglalkoztatnak majd.

Nagybecskerek

Most

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.