Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Szombaton méhészeti kiállítás Újvidéken

2019-12-06
21:05
2019-12-06
21:10
Forrás
Pannon RTV
December 7-én, harmadik alkalommal rendezik meg Újvidéken a Duna-régió méhészeti kiállítást. A rendezvényt az Újvidéki Vásár központi csarnokában tartják.

Számos méhészt, továbbá méhészeti kelléket és berendezést gyártó és forgalmazó vállalkozást várnak a szervezők. A kiállítás mellett szakmai tanácskozást tartanak, amely keretében a tudományt összekacsolnák a gyakorlattal, valamint az ágazatban elért újdonságokat ismertetik az egybegyűltekkel. A kiállításon méztermékeket és kaptárkereteket, pörgetőket, üvegeket és más kelléket is meg lehet vásárolni. A belépés ingyenes.

Duna-régió méhészeti kiállítás
Újvidék

Most

16:18, Frissítve: 16:28

Sírokat rongáltak meg Csantavéren

Közel száz éves sírokat rongáltak meg ismeretlenek a hétvégén Csantavéren. A helyi kistemető sírköveiben tetemes kárt okoztak a tettesek. A helyieket megdöbbentette és megrázta az eset.
13:13, Frissítve: 16:08

Idén silányabb a nád minősége

A ködös, nyirkos időjárás miatti kényszerszünet után újraindult a nád vágása Erzsébetlak környékén. Egyre kevesebben végzik ezt az emberpróbáló munkát, pedig a nádat már gépekkel vágják.

Népszerű

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.