Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Szombaton méhészeti kiállítás Újvidéken

2019-12-06
21:05
2019-12-06
21:10
Forrás
Pannon RTV
December 7-én, harmadik alkalommal rendezik meg Újvidéken a Duna-régió méhészeti kiállítást. A rendezvényt az Újvidéki Vásár központi csarnokában tartják.

Számos méhészt, továbbá méhészeti kelléket és berendezést gyártó és forgalmazó vállalkozást várnak a szervezők. A kiállítás mellett szakmai tanácskozást tartanak, amely keretében a tudományt összekacsolnák a gyakorlattal, valamint az ágazatban elért újdonságokat ismertetik az egybegyűltekkel. A kiállításon méztermékeket és kaptárkereteket, pörgetőket, üvegeket és más kelléket is meg lehet vásárolni. A belépés ingyenes.

Újvidék

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.