Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Támogatás a magyarkanizsai Tiszavirág Egyesületnek

2019-05-21
15:35
2019-05-21
16:40
Forrás
Pannon RTV
A Szerbiai Telekom UdruŽene elnevezésű projektje olyan női szervezeteket támogat, amelyek a nők munkavállalásának ösztönzését segítik Vajdaság területén.

Ennek köszönhetően 200 ezer dináros támogatásban részesült a magyarkanizsai Tiszavirág Egyesület is. A témával és a projekttel kapcsolatban ma tartottak ismertető kerekasztal beszélgetést a magyarkanizsai nők számára, amelynek célja a vállalkozásfejlesztés volt.

Sóti Renáta, alapító tag, Tiszavirág Egyesület, Magyarkanizsa: „Legelső projektünk, amire terveink vannak, az a női vállalkozás. Tehát akinek van már valamilyen ötlete, csak nem tudja kivitelezni, vagy nem tudja hogyan kell hozzáfogni, de nagyon szeretné, vagy korábban foglalkozott ilyen dolgokkal, azoknak szeretnénk segíteni, hogy realizálni tudják az egészet, hogy elindítsanak egy olyan vállalkozást, aminek ők a főnökei, hogy mindent meg tudjanak tenni, hogy jobbá tegyék a saját életüket is.”

Magyarkanizsa
Tiszavirág Egyesület
Szerbiai Telekom UdruŽene

Most

19:01, Frissítve: 19:38

Falunapot ünnepelnek Csantavéren

A lovassportok mellett főzőversennyel, koncertekkel és más programokkal is várják ma és holnap a helybélieket és a testvértelepülésekről érkezett vendégeket.

Népszerű

Cápát láttak Makarskán

Cápát láttak a közkedvelt horvátországi üdülőhelyen, Makarskán. Egy videó is előkerült, amin az látható, hogy egy cápa úszik a vízben nem túl messze a parttól.