Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Támogatás a magyarkanizsai Tiszavirág Egyesületnek

2019-05-21
15:35
2019-05-21
16:40
Forrás
Pannon RTV
A Szerbiai Telekom UdruŽene elnevezésű projektje olyan női szervezeteket támogat, amelyek a nők munkavállalásának ösztönzését segítik Vajdaság területén.

Ennek köszönhetően 200 ezer dináros támogatásban részesült a magyarkanizsai Tiszavirág Egyesület is. A témával és a projekttel kapcsolatban ma tartottak ismertető kerekasztal beszélgetést a magyarkanizsai nők számára, amelynek célja a vállalkozásfejlesztés volt.

Sóti Renáta, alapító tag, Tiszavirág Egyesület, Magyarkanizsa: „Legelső projektünk, amire terveink vannak, az a női vállalkozás. Tehát akinek van már valamilyen ötlete, csak nem tudja kivitelezni, vagy nem tudja hogyan kell hozzáfogni, de nagyon szeretné, vagy korábban foglalkozott ilyen dolgokkal, azoknak szeretnénk segíteni, hogy realizálni tudják az egészet, hogy elindítsanak egy olyan vállalkozást, aminek ők a főnökei, hogy mindent meg tudjanak tenni, hogy jobbá tegyék a saját életüket is.”

Magyarkanizsa
Tiszavirág Egyesület
Szerbiai Telekom UdruŽene

Most

16:10, Frissítve: 16:48

Dinnyét vegyenek!

A közkedvelt nyári gyümölcs kilóját a szabadkai tejpiacon már 15 dinárért is meg lehetett vásárolni a hétvégén. Vasárnap rengeteg friss terméket kínáltak az árusok, de vásárolókból sem volt hiány.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.