Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Támogatás a magyarkanizsai Tiszavirág Egyesületnek

2019.05.21
15:35
2019.05.21
16:40
Forrás
Pannon RTV
A Szerbiai Telekom UdruŽene elnevezésű projektje olyan női szervezeteket támogat, amelyek a nők munkavállalásának ösztönzését segítik Vajdaság területén.
Pannon RTV

Ennek köszönhetően 200 ezer dináros támogatásban részesült a magyarkanizsai Tiszavirág Egyesület is. A témával és a projekttel kapcsolatban ma tartottak ismertető kerekasztal beszélgetést a magyarkanizsai nők számára, amelynek célja a vállalkozásfejlesztés volt.

Pannon RTV

Sóti Renáta, alapító tag, Tiszavirág Egyesület, Magyarkanizsa: „Legelső projektünk, amire terveink vannak, az a női vállalkozás. Tehát akinek van már valamilyen ötlete, csak nem tudja kivitelezni, vagy nem tudja hogyan kell hozzáfogni, de nagyon szeretné, vagy korábban foglalkozott ilyen dolgokkal, azoknak szeretnénk segíteni, hogy realizálni tudják az egészet, hogy elindítsanak egy olyan vállalkozást, aminek ők a főnökei, hogy mindent meg tudjanak tenni, hogy jobbá tegyék a saját életüket is.”

Magyarkanizsa
Tiszavirág Egyesület
Szerbiai Telekom UdruŽene

Most

12:13, Frissítve: 12:18

Vakcinakarácsonyfa - már ilyen is van

Nem mindennapi karácsonyfát állítottak fel Románia egyik legnagyobb oltópontján. A fa három méter magas és körülbelül 19 000 üres koronavírus elleni oltóanyagos üvegből áll.

Népszerű