Ugrás a tartalomra
Pixabay/MichaelGaida/illusztráció

Támogatást kapnak a taxisok

2019.12.26
09:49
2019.12.26
10:53
Forrás
Szerbiai RTV
Mintegy 8000 euró vissza nem térítendő támogatásra számíthatnak a szerbiai taxisok az elkövetkező három évben - írja a Novosti.

A belgrádi napilap értesülései szerint ma kerül a kormány elé az a határozat, amivel a személyszállítók számára jelentős eszközöket biztosítanának új járművek vásárlására. A támogatás annak a megállapodásnak a része, ami a fővárosi taxisok és a kormány képviselő között született még októberben. A pénzt három célra fordíthatják, bankkölcsön vagy lízing önrészének pénzelésére, illetve új jármű árának egy részét fedezhetik vele. A taxitársaságok által alkalmazott gépjárművek általában középkategóriás autók, ezek újonnan mintegy 17 ezer euróba kerülnek. Szerbiában jelenleg 17400-an foglalkoznak taxizással, a járműpark átlagéletkora pedig 15 év.

taxisok
támogatás

Most

20:50, Frissítve: 22:10

Argentína negyeddöntős, a hollandok már várják őket

1:0-ra vezetett Argentína Ausztrália ellen az első félidő végére. A második játékrészben már két gólra növelték előnyüket a dél-amerikaiak. Álvarez is betalált, majd Ausztrália szépített, de ez nem volt elég, 2:1-re győztek Messiék.

Népszerű