Ugrás a tartalomra
Tartományi Kormány

Tartományi forrásból modernizálódik a Nagykikindai Közkórház

2022.08.03
16:18
2022.08.03
16:24
Forrás
Közlemény
75,2 millió dinár értékű közbeszerzésről döntött a Tartományi Kormány a Nagykikindai Közkórház részére, amelyből egészségügyi berendezéseket, például mammográfiai gépet, plazma sterilizátort és műtőlámpát vásárolna az intézmény.

A karlócai áramhálózat felújítására, utak, vízvezetékek és a közvilágítás felújítására 69,2 millió dinárt különítettek el. A tartományi kormány ülésén arról is döntöttek továbbá, hogy a Palics Park Kft. részletes szabályozási tervének megvalósításához, azaz az illegális és rossz állapotú épületek eltávolítására 36,5 millió dinárt különítenek el.

tartományi kormány
Nagykikindai Közkórház

Most

09:56, Frissítve: 10:02

Korlátok hozadéka

20. alkalommal szervezték meg Bácskossuthfalván a 9+1 Nemzetközi Művésztelep Mesterműhelyét. Az alkotótábor idei témacíme: Korlátok hozadéka. A Mesterműhelyben készült alkotásokat Szent István-napi ünnepség keretében tekinthetik meg az érdeklődők.
08:13, Frissítve: 09:44

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.