Ugrás a tartalomra

A tartományi gazdasági titkárság is bemutatkozik az 54. Nemzetközi Turisztikai Vásáron

2023.12.01
16:16
2023.12.01
17:20
Forrás
Pannon RTV
A „Legjobb a Vajdaságból” címet elnyert vállalkozók mutatják be termékeiket és szolgáltatásaikat.

Nenad Ivanišević tartományi gazdasági titkár kijelentette, az elképzelés az volt, hogy valamilyen módon lemásolják azt, amit Szerbia bemutatott Dubaiban az expón, mert az egy kiváló modell volt az ország bemutatására.

Nenad Ivanišević, tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkár: „Három különböző tematikájú napot készítettünk elő. Az első napon Vajdaság legjobbjainak bemutatása volt terítéken, a második nap a jövő napja, ahol azokat a gyerekeket mutatjuk be, akik átörökítik az ételek és szolgáltatások terén elért hírnevet, és a harmadik napon borászokat, pálinkafőzőket, sörfőzőket fogunk bemutatni, tehát ismét valami, amire különösen büszkék vagyunk. Tehát az a célunk, hogy három teljesen különböző napunk legyen, ugyanakkor három teljesen azonos napunk, mert ezek valójában összefoglalják azt, amit turisztikai alapnak nevezünk Vajdaságban.”

Nemzetközi Turisztikai Vásár
Nenad Ivanišević

Most

14:02, Frissítve: 16:34

Jogászkonferencia Palicson

Határtalan kisebbségi jogvédelem címmel tartanak jogász konferenciát Palicson. Az eseményt a Vajdasági Magyar Jogász Egylet a magyarországi Kisebbségi Jogvédő Intézettel karöltve szervezte meg.

Népszerű