Ugrás a tartalomra
MTI/Varga György

A Tartományi Mezőgazdasági-fejlesztési Alap támogatási pályázatai

2021.03.17
21:45
2021.03.18
08:54
Forrás
Pannon RTV
Kiírta a Tartományi Mezőgazdasági-fejlesztési Alap a 2021-es évre vonatkozó támogatási pályázatait.

A részletekről Molnár Viktor, igazgatóhelyettes beszélt a Közügyekben. 11 kiírásban pályázhatnak kedvezményes hitelekre a gazdák. Többek között gépeket, öntözőberendezéseket, tároló-kapacitásokat, üvegházakat és melegágyakat vásárolhatnak a pénzeszközök felhasználásával a földművesek, az állattenyésztők pedig anyaállatokat, minőségi tenyészállatokat, méhészeti felszereléseket szerezhetnek be. Molnár Viktor elmondta, hogy ezeket a hiteleket érdemes kombinálni más pályázatokkal is.

mezőgazdaság
tartományi
Molnár Viktor
tartomány
támogatás

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű