Ugrás a tartalomra

A tartományi mezőgazdasági titkárság pályázatai

2021.03.23
15:39
Forrás
Közlemény
A mezőgazdasági üzemek állattenyésztésének és gazdasági tevékenységük javítása érdekében ösztönző támogatások kiosztására írt ki pályázatot a tartományi mezőgazdasági titkárság.

Cél a tej és a hús minőségének javítása, az állatállomány növelése, az állattenyésztéssel foglalkozó családtagok foglalkoztatása, az új termékek körének bővítése, a termékmárkázás és a vidéki életszínvonal emelése.

A kiírás tárgya a hús és tej előállítása és feldolgozása területén szükséges új eszközök társfinanszírozása.

Egy másik pályázat is nyitva áll, ennek célja és tárgya az olyan gazdaságok műszaki és technológiai felszerelésének korszerűsítése, amelyek gyümölcs-, szőlő-, zöldség-, gomba-, virág- és egyéb növénytermesztéssel foglalkoznak.

tartományi mezőgazdasági titkárság
tartományi kormány
mezőgazdasági pályázatok
pályázat
hús
tej

Most

17:04, Frissítve: 17:27

Olyan olcsó a tej, hogy a tejtermelők feladják

Míg a kenyér, a hús, a zöldségfélék és a gyümölcs ára nőtt, addig a tej és a tejtermékek ára maradt a régi már huzamosabb ideje. Az üzemanyag és a takarmány pedig folyamatosan drágul - panaszolják a tejtermelők.

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.