Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Tartományi támogatás a mezőgazdászoknak

2021.12.07
18:52
2021.12.07
19:04
Forrás
Közlemény
12 millió dinár értékben írtak alá mezőgazdasági, vissza nem térítendő támogatásokról szóló szerződéseket ma Újvidéken.

A 42 felhasználó vidékfejlesztésre, az ellenőrzési költségek társfinanszírozására, organikus termelésre, biztonsági rendszerek felszerelésére, minőség-ellenőrzésre kapott tartományi támogatást. A szerződéseket Čedomir Božić tartományi mezőgazdasági titkár nyújtotta át.

mezőgazdasági támogatás
szerződés
Újvidék

Most

16:25

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Népszerű

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.