Ugrás a tartalomra
Elektronikus kereskedelem
Pixabay/Mediamodifier

Tavaly 1,8 millió ember vásárolt online Szerbiában

2019-07-17
09:11
2019-07-17
09:18
Forrás
Magyar Szó
Elkerülhetetlen egy új törvény megfogalmazása - mutatott rá Zoran Đorđević, munkaügyi, foglalkoztatási és szociális védelemmel megbízott miniszter.

A miniszter ismertetve az elektronikus kereskedelemmel foglalkozó törvényt hangsúlyozta, az elektronikus úton vásárlók száma tavaly 31 százalékkal nőtt az internetfelhasználókhoz képest, így Szerbiában 317 millió dollár forgalom valósult meg. Figyelembe véve a fogyasztók igényeit, Đorđević szerint a forgalom az idén eléri majd a 350 millió dollárt. Így elkerülhetetlen egy új törvény megfogalmazása. Szerbiában első alkalommal került a törvénybe az elektronikus bolt fogalma, ahol az eladó és a vásárló közvetlen kapcsolatban van.

online vásárlás
törvény

Most

14:52, Frissítve: 15:07

Várja a látogatókat a Palicsi Állatkert

Megérkezett a jó idő, és a Palicsi Állatkertben is egyre több a látogató. A hőségben az állatok többsége a szabadban pihenve várja a vendégeket. Idén is számos jövevény született az állatkertben.
13:10, Frissítve: 13:37

Együtt szőttek kicsik és nagyok

Népi szövő műhelyfoglalkozást tartottak szombaton délelőtt a palicsi Magyar Kultúrközpontban. A foglalkozás a Sokszínű együttműködés elnevezésű projekt keretében valósult meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.