Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Több mint 10 000 euró egy belgrádi lakás négyzetméteréért

2022.01.25
15:59
2022.01.25
16:05
Forrás
Szerbiai RTV, Pannon RTV
2021 utolsó harmadában az adatok szerint Szerbiában a legtöbbet egy lakás négyzetméteréért a Belgrád a vízen területén fizettek.

Egy négyzetméterért tízezer-hatvannyolc eurót kértek. Újbelgrádban, a Vest 65 lakóépületben egy négyzetméter 3680 euróba került. Ez a legmagasabb összeg, ami az új építésű lakóhelyeket illeti a Belgrád a vízen projekt ingatlanjai után. Szabadkán sem olcsók az ingatlanok. 1500 eurót is fizethetünk egy új lakás négyzetméteréért.

Belgrád
Belgrád a vízen
lakásárak
lakás

Most

21:56

Nyári táborok - hasznos időtöltés a szünidő alatt

Lassan közeledik a nyári szünet, amikor a gyerekek egy kis időre elköszönhetnek az iskolától, aki teheti ilyenkor táborba megy. Legalábbis az aki megengedheti magának, s akinek a szülei megengedik. A lehetőségekből Vajdaságban nincs hiány.

Népszerű

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.