Ugrás a tartalomra
kanjiza.rs

Több mint 200 millió eurós IPARD-támogatás a mezőgazdászoknak

2021.02.27
16:52
2021.02.28
08:01
Forrás
Vajdasági RTV
225 millió euró értékű támogatáshoz juthatnak a mezőgazdasági termelők az idén az IPARD programokon keresztül - jelentette be Branislav Nedimović.

A szerb mezőgazdasági miniszter szerint Szerbia egész területén több mint 150 projekt kaphat majd juttatást. Ennek célja, hogy a termelők ne csak nyersanyagként értékesítsék a mezőgazdasági terményeket, hanem a feldolgozásba befektetve sokkal nagyobb nyereségre tegyenek szert - tette hozzá Nedimović.

Öntözőberendezések és jégvédelmi rendszerek telepítésére, valamint hűtőházak létesítésére is lehet pályázni.

IPARD
támogatás
mezőgazdaság
Branislav Nedimović

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!