Ugrás a tartalomra

Török Györgyöt választották az év úriemberének Belgrádban

2021.05.13
23:02
2021.05.13
23:11
Forrás
Pannon RTV
Tizennegyedik alkalommal adták át a Dama i džentlmen godine, vagyis az Év úrihölgye és úriembere díjakat Belgrádban. A díjat azok az üzletemberek, politikusok, ismert személyek kaphatják meg, akik a saját területükön kiemelkedő eredményeket érnek el.

A kitüntetések odaítéléséről az Úrihölgyek első klubjának tagjai döntenek, szigorú kritériumok alapján. Az idén a 12 kitüntetett között szerepelt Török György szegedi üzletember, az Elzett-Certa Kft. alapítója, igazgatója, a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is.

Török György sokat tett a magyar-szerb üzleti kapcsolatok fejlesztésért. 2014-ben Szegeden az év üzletembere díjban, 2015-ben Belgrádban Regionális Üzleti Partner elismerésben részesítették. 2020 októberében Magyar Arany Érdemkereszttel tüntették ki a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara elnökét.

Török György
Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.