Ugrás a tartalomra
Tartományi Kormány

Tovább fejlesztik a digitalizációt a mezőgazdaságban

2021.03.12
14:34
Forrás
Közlemény
Folytatódik az együttműködés a tartományi mezőgazdasági titkárság és a Biosens intézet között.

Čedomir Božić tartományi titkár és Vladimir Crnojević, az intézet igazgatója ma aláírták a szerződést a Megfigyelés távérzékeléssel a mezőgazdaságban, a vízgazdálkodásban és az erdészetben projekt további megvalósításának finanszírozásáról.

A titkárság idén is 10 millió dinárt szán erre a célra, amivel tovább fejlesztenék a digitalizációt a mezőgazdaságban. Čedomir Božić kiemelte, hogy az Agrosens digitális platformon keresztül könnyebb a pályázatok követése, és jelentős időspórolás a dokumentáció feldolgozása.

digitalizáció
Biosens
Tartományi Mezőgazdasági Titkárság
szerződés

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Fitt percek a Pannon Televízióban

Új műsorral jelentkezik a Pannon Televízió. Nyáron sem maradnak mozgással kapcsolatos tartalmak nélkül a nézőink. A Fitt percek elnevezésű rövid átmozgató műsor részleteiről Kókai Mónika szerkesztő beszélt.
10:29, Frissítve: 12:00

Ma van a szerb rendőrség napja

A központi ünnepséget a Szerbia Palota előtt rendezik meg ma délelőtt, ahol többek között 1337 új rendőrtisztet avatnak - mondta Aleksandar Vulin belügyminiszter a Szerbiai RTV-nek adott interjújában.
08:52

Megfékezték a tüzet a čačaki Sloboda lőszergyárban

Erős robbanás rázta meg Čačakot szombaton 20 óra körül. Az erős detonációt több kisebb is követte. A robbanás a Sloboda lőszergyár területén történt. A keletkezett tüzet az illetékeseknek sikerült eloltaniuk. Éjjel nem volt újabb detonáció.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.