Ugrás a tartalomra

További támogatásban részesülnek egyes ágazatok

2020-05-25
13:09
Forrás
Tanjug
A válsággal leginkább érintett ágazatok képviselőivel egyeztet kedden a kormány a Szerbiai Gazdasági Kamarában.

Holnap egyeztet a kormány azon ágazatok képviselőivel, akiket leginkább érintett a koronavírus-járvány miatt bekövetkezett válság. Arról tárgyalnak majd, hogyan segíthetne még az állam az érintett ágazatok vállalatainak az eddigi gazdasági intézkedéseken kívül. A válság a vendéglátóiparra, a turizmusra és a szállítmányozásra volt a legnagyobb negatív hatással. A holnapi egyeztetés után az intézkedésekről a kormány közelgő ülésén döntenek majd.

támogatás
turizmus
vendéglátóipar
kormány
válság
koronavírus
válságenyhítés
válságkezelés

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.