Ugrás a tartalomra
Vajdasági Kereskedelmi Kamara

A tudomány fontossága az életminőség és a falusi élet jobbá tételében

2018-11-14
19:28
Forrás
Pannon RTV
Erről tartottak ma beszélgetést a Vajdasági Kereskedelmi Kamarában a 7. Duna Biznisz Fórum keretében.

Jelena Drobnjak, a Vajdasági Kereskedelmi Kamara titkára elmondta, a kamara felismeri az ebben rejlő lehetőségeket és készen áll arra, hogy az erőforrásait a gazdaság, különösen a mezőgazdaság fejlesztésére irányítsák. A mezőgazdaság fontosságáról Szerbiában Velimir Stanojević szerb mezőgazdasági államtitkár beszélt. Elmondta, nem annyira a pénz mennyisége a fontos, inkább az, hogy hogyan fektetik azt be. Olyan projektekbe kell fektetni, amelyeknek az a céljuk, hogy kevés befektetéssel többet hozzanak - tette hozzá.

Duna Biznisz Fórum
Újvidék

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.