Ugrás a tartalomra
Vajdasági Kereskedelmi Kamara

A tudomány fontossága az életminőség és a falusi élet jobbá tételében

2018-11-14
19:28
Forrás
Pannon RTV
Erről tartottak ma beszélgetést a Vajdasági Kereskedelmi Kamarában a 7. Duna Biznisz Fórum keretében.

Jelena Drobnjak, a Vajdasági Kereskedelmi Kamara titkára elmondta, a kamara felismeri az ebben rejlő lehetőségeket és készen áll arra, hogy az erőforrásait a gazdaság, különösen a mezőgazdaság fejlesztésére irányítsák. A mezőgazdaság fontosságáról Szerbiában Velimir Stanojević szerb mezőgazdasági államtitkár beszélt. Elmondta, nem annyira a pénz mennyisége a fontos, inkább az, hogy hogyan fektetik azt be. Olyan projektekbe kell fektetni, amelyeknek az a céljuk, hogy kevés befektetéssel többet hozzanak - tette hozzá.

Duna Biznisz Fórum
Újvidék

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű