Ugrás a tartalomra
Vajdasági Kereskedelmi Kamara

A tudomány fontossága az életminőség és a falusi élet jobbá tételében

2018-11-14
19:28
Forrás
Pannon RTV
Erről tartottak ma beszélgetést a Vajdasági Kereskedelmi Kamarában a 7. Duna Biznisz Fórum keretében.

Jelena Drobnjak, a Vajdasági Kereskedelmi Kamara titkára elmondta, a kamara felismeri az ebben rejlő lehetőségeket és készen áll arra, hogy az erőforrásait a gazdaság, különösen a mezőgazdaság fejlesztésére irányítsák. A mezőgazdaság fontosságáról Szerbiában Velimir Stanojević szerb mezőgazdasági államtitkár beszélt. Elmondta, nem annyira a pénz mennyisége a fontos, inkább az, hogy hogyan fektetik azt be. Olyan projektekbe kell fektetni, amelyeknek az a céljuk, hogy kevés befektetéssel többet hozzanak - tette hozzá.

Duna Biznisz Fórum
Újvidék

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.