Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Ügyfélkaput nyitottak Temerinben vállalkozók számára

2023.01.31
14:40
2023.01.31
16:38
Forrás
Pannon RTV
Erről írt alá memorandumot Branislava Simanić, a Szerbiai Gazdasági Kamara vállalkozói szektorának igazgatója és Mladen Zec, Temerin polgármestere.

A felek elmondták, itt minden vállalkozó segítséget, tájékoztatást kaphat a hitelektől kezdve egészen a támogatásokig, de azokat is várják, akik csak most szeretnének céget alapítani, nekik is segítenek eligazodni a folyamatban.

A projektet a Szerbiai Gazdasági Kamara indította, országszerte több mint 20 ilyen irodát megnyitottak már. Elsődleges céljuk, hogy a vállalkozók számára helyben is elérhetőek legyenek a szolgáltatásaik.

Branislava Simanić, a vállalkozói szektor igazgatója, Szerbiai Gazdasági Kamara: „Kiemelten jelentős, hogy az üzletemberek, vállalkozók, akik Temerin község területén vállalkoznak, két területen kaphatnak információkat. Az egyik azokra vonatkozik, akik most indítanának saját vállalkozást, míg a másik azokra, akiknek már bejegyzett tevékenységük van. Ezeken a kapukon minden olyan információt megkapnak, amelyek fontosak a vállalkozásuk számára, amelyek előrevinnék a vállalkozásukat, hogyan tudnák felhasználni az állami támogatásokat, ahogy tájékozódhatnak a Szerbiai Gazdasági Kamara összes ingyenes szolgáltatásáról, számukra tudunk szervezni személyes találkozókat, ingyen segítünk, hogy kijuthassanak a piacra, hogy vásárokon vehessenek részt.”

Temerin
ügyfélkapu
Szerbiai Gazdasági Kamara
Mladen Zec
Branislava Simanić

Most

17:29, Frissítve: 17:37

Tapasztalatszerző körúton

Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke, magyar miniszteri biztos tapasztalatszerzés céljából munkatársaival Belgrádba és Dél-Bánátba látogatott.
16:37, Frissítve: 18:02

A hírös debellácsi nagyvásár

A torontálvásárhelyi híres debellácsi nagyvásár az idén ünnepli 150 éves fennállását. Az első tavaszi vásár nagyon jól alakult, a helyiek és a szervezők szerint rég nem volt ilyen nagy az érdeklődés.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.