Ugrás a tartalomra
Igor Mirović Apatin
www.vojvodina.gov.rs

Új ipari létesítményt nyitott meg Apatinban Igor Mirović

2017-11-02
16:32
2017-11-02
16:37
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai Insert cég lábbelik gyártásával foglalkozik, jelenleg 60 munkavállalót foglalkoztatnak, de a mostani beruházás után további több mint 100 új munkahely megnyitását tervezik.

A tartományi kormány elnöke szerint az ehhez hasonló létesítmények megnyitása is mutatja, hogy Vajdaság fejlődik és a jövőben ismét Szerbia vezető régiója lehet. Rámutatott, hogy az apatini üzem lehetővé teszi Nyugat-Bácska számára a gazdasági előrelépést, ugyanis az elmarad Vajdaság más részeitől.

Igor Mirović Apatin
Igor Mirović
Apatin
Insert
lábbeli

Most

13:35, Frissítve: 13:56

Mátyás király emlékév 2018-ban

Potápi Árpád János közölte: a Kárpát-medence magyarsága az emlékévhez kapcsolódva számos közös rendezvényt, konferenciát tart majd, kiállítást, illetve a fiataloknak történelmi versenyeket szerveznek.
13:09, Frissítve: 13:28

Lakásépítési projektbe kezd Szerbia

Tavaszra kezdik építeni hat városban a rendőröknek, a katonáknak és a biztonsági szolgálat alkalmazottainak szánt lakásokat – erősítette meg Aleksandar Vučić államfő.
12:58, Frissítve: 13:09

Putyin elrendelte az orosz csapatok visszavonását

Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légi támaszpontra.
11:53, Frissítve: 11:59

Vučić a francia elnökhöz utazik

Franciaországba utazik Aleksandar Vučić szerb államfő, este pedig kétoldalú tárgyalásokat folytat majd Emmanuel Macron francia elnökkel - írja a Tanjug.
11:07, Frissítve: 11:17

„Az emberekben ott van az önzetlen szeretet”

Őrizd a lángot! címmel tartott jótékonysági adventi koncertet az adai színházteremben Fehér Nóra énekesnő. Az est bevételét a súlyos betegségben szenvedő Orcsik Dorkának és családjának ajánlotta fel.

Népszerű