Ugrás a tartalomra
Igor Mirović Apatin
www.vojvodina.gov.rs

Új ipari létesítményt nyitott meg Apatinban Igor Mirović

2017-11-02
16:32
2017-11-02
16:37
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai Insert cég lábbelik gyártásával foglalkozik, jelenleg 60 munkavállalót foglalkoztatnak, de a mostani beruházás után további több mint 100 új munkahely megnyitását tervezik.

A tartományi kormány elnöke szerint az ehhez hasonló létesítmények megnyitása is mutatja, hogy Vajdaság fejlődik és a jövőben ismét Szerbia vezető régiója lehet. Rámutatott, hogy az apatini üzem lehetővé teszi Nyugat-Bácska számára a gazdasági előrelépést, ugyanis az elmarad Vajdaság más részeitől.

Igor Mirović Apatin
Igor Mirović
Apatin
Insert
lábbeli

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:23, Frissítve: 18:28

Ricciardo nyerte a szombati időmérőt

Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
18:00, Frissítve: 23:27

Évadnyitó Motofest Újvidéken

Csaknem ezer motoros vonult végig szombaton Újvidék utcáin. Az NS Riders Motoros Klub 25. alkalommal tartotta meg az évadnyitó Motofestet. Az ideit a városi Vöröskereszttel együtt szervezték meg.
15:57, Frissítve: 16:05

Bombariadó Kijevben

Pár órával az esti Real Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája-döntő előtt Kijevben bombariadó miatt ürítettek ki öt metróállomást és a környékét - írta a ukrán Interfax hírügynökség.

Népszerű