Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic

Új üzemet nyitott a Regent Lighting Svilajnacon

2021.09.20
17:36
Forrás
Szerbiai RTV
A Regent Lighting svájci cég új üzemét nyitotta meg Svilajnacon Aleksandar Vučić szerb elnök.

Ezzel a cég újabb 120 munkást fog alkalmazni. Az elnök megtekintette a gyártósorokat, és üdvözölte a helybeli és a környező városokból alkalmazott munkásokat. A svájci cég székhelye Bázelben van, és ipari világítástechnikai rendszerek gyártásával foglalkozik. A gyár eddig 1000 négyzetméteren mintegy harminc munkást foglalkoztatott, az új üzem területe pedig 6.500 négyzetméter. A tervek szerint ezt a területet a második építési szakaszban majdnem ugyanennyivel fogják bővíteni, és több mint 250 embert foglalkoztatni.

Aleksandar Vučić
GYÁR
átadás
átadó

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.