Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Újvidéki Ősz kiállítás a Vojvodina Sport- és Üzletközpontban

2019-10-16
14:03
Forrás
Pannon RTV
Jövő héten rendezik meg az Újvidéki Ősz kiállítást a Vojvodina Sport- és Üzletközpontban.

Október 24-e és 26-a között a virágtermesztők, a méhészek, az organikus termelők, valamint a kézművesek értékesíthetik portékájukat. Első ízben érkeznek kiállítók egész Szerbia területéről és minőségi, illetve tanúsítvánnyal ellátott facsemetéket, bokrokat, virágpalántákat kínálnak a vásárlóknak. A rendezvényt az Erdőtelepítők Mozgalma szervezi, elsődleges céljuk, hogy felhívják a figyelmet a környezetvédelemre, a természeti értékek megóvására. A kiállításra és vásárra ingyenes a belépés.

Újvidék
Újvidéki ősz

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.