Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Vajdasági nyertese is van a Vedd el a számlát, és nyerj! játéknak

2021.01.30
22:45
2021.02.13
18:42
Forrás
Szerbiai RTV
A játék jövő héten is folytatódik.

Ismét egy lakást és öt Fiat 500L típusú személygépkocsit sorsoltak ki ma este a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb fordulójában.

A belgrádi lakás boldog tulajdonosa Jelena Obradović, a főváros Zvezdara városrészéből. Az autók nyertesei között van egy vajdasági magyar nő, a bezdáni Horváth Katalin is. Pancsovára, a belgrádi Karaburma községbe, Inđijára, valamint Đurđevo településre került a további négy jármű.

Az állami nyereményjáték, amelynek a szürkegazdaság visszaszorítása a célja, a jövő héten is folytatódik, szombatonként a Szerbiai RTV egyes csatornáján követhető élőben, 18 órától. Továbbra is lehet küldeni a borítékokat, de az eddig beküldött nyeretlenek is játékban maradnak.

szürkegazdaság
játék
lakás
autó
nyertes
Vedd el a számlát és nyerj!

Most

18:06, Frissítve: 18:21

Jelentős romlás esetén távoktatás

Csak akkor vált át a teljes szerbiai iskolarendszer az online oktatásra, ha a járványügyi adatok a helyzet jelentős romlását mutatják – közölte a szerb Oktatási Minisztérium.
18:01, Frissítve: 18:44

1956-ban nagy leckét kapott a magyarság

Csakis önmagára számíthatott, és azok a fiatalok, akik részt vettek ebben, 1956 legbátrabbjai voltak- hangzott el azon a megemlékezésen, melyet szombat délután tartottak Horgoson az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének napján.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.