Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vajdaságiak a Kárpát EXPOrt Gazdasági Konferencián és Kiállításon

2019-10-22
22:17
Forrás
Pannon RTV
88 vajdasági vállalkozó vett részt az idei Kárpát EXPOrt-on. Családi, kis- és középvállalkozások, valamint nagyobb vajdasági cégek is bemutatkoztak a magyar fővárosban.

A kétnapos budapesti rendezvény ma előadásokkal és kétoldalú tárgyalásokkal folytatódott. A kiállítókról szóló összeállítás után egy interjút láthatnak Juhász Bálinttal, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetőjével, amelyet Vadlövő Gabriella készített Budapesten.

Juhász Bálint
Kárpát EXPOrt

Most

17:12

Jogászkonferenciát tartottak Zentán

Mintegy 70 résztvevővel tartottak jogászkonferenciát a zentai Városházán a Vajdasági Magyar Jogász Egylet szervezésében. Az előadók az ingatlan-nyilvántartási eljárásokat boncolgatták.
15:34, Frissítve: 17:22

Egyre több cserkészcsapat alakul Vajdaságban

Több szintű vezetőképzést és felnőttképzést is szervezett tavaly a Vajdasági Magyar Cserkészszövetség, ennek köszönhetően több helyen vannak alakulóban cserkészcsapatok – hangzott el a közgyűlésen.
15:00, Frissítve: 15:11

Đoković vs. Dzsaziri

A tunéziai Malek Dzsazirival játszik Novak Đoković szerb világelső teniszező a dubaji tenisztornán - ez derült ki a mai sorsoláson.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.