Ugrás a tartalomra
Radiátor
Pannon RTV / Juhász Géza

Várhatóan hétfőn indul a fűtés Szabadkán

2018-10-19
18:20
Forrás
Magyar Szó
Hivatalosan október 15-én kellett volna elkezdődnie a fűtési idénynek, azonban a változó, ám túlnyomórészt enyhe időjárásnak köszönhetően eddig nem volt rá szükség, mert nem voltak hideg esték.

A hétvégére viszont már komolyabb lehűlés várható, ezért szombaton biztosan elkezdik a melegpróbákat - írja a Magyar Szó.

A távfűtőművektől kapott információk alapján a fűtés várhatóan hétfőn kezdődik el, de csak abban az esetben, ha ezt az időjárási körülmények is szükségessé teszik.

Szabadka
fűtés

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.