Ugrás a tartalomra
Radiátor
Pannon RTV / Juhász Géza

Várhatóan hétfőn indul a fűtés Szabadkán

2018-10-19
18:20
Forrás
Magyar Szó
Hivatalosan október 15-én kellett volna elkezdődnie a fűtési idénynek, azonban a változó, ám túlnyomórészt enyhe időjárásnak köszönhetően eddig nem volt rá szükség, mert nem voltak hideg esték.

A hétvégére viszont már komolyabb lehűlés várható, ezért szombaton biztosan elkezdik a melegpróbákat - írja a Magyar Szó.

A távfűtőművektől kapott információk alapján a fűtés várhatóan hétfőn kezdődik el, de csak abban az esetben, ha ezt az időjárási körülmények is szükségessé teszik.

Szabadka
fűtés

Most

07:44

Ma van a magyar kultúra napja

Több vajdasági településen is megünneplik a mai napot. Szabadkán a Népkör Magyar Művelődési Központ ez alkalomból fotókiállítással és középiskolások előadásával várja az érdeklődőket 19 órától.
20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.