Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Osztrogonác Andor

Várhatóan mégsem kell majd évente regisztrálni a traktorokat Szerbiában

2019-03-23
19:11
Forrás
Pannon RTV
Erről Nebojša Stefanović szerb belügyminiszter szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében tájékoztat.

Mint írja, javasolni fogja a szerb kormánynak, hogy a közlekedésbiztonsági törvénybe kerüljön bele az a kitétel, miszerint a traktorokat és a mezőgazdasági eszközöket, amelyek állandó regisztrációval rendelkeznek, a következőkben se kelljen évente műszakira vinni. A szerb belügyminiszter úgy pontosít, javasolni fogja, hogy a régi táblák, és a műszaki állapotról szóló igazolások a továbbiakban is érvényesek legyenek. Várhatóan ezután is elegendő lesz a megfelelő műszaki állapotról szóló bizonylat, ahogyan azt eddig is megkövetelték a biztonságos közlekedés érdekében.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk korábban, úgy volt, hogy április harmadikától a közlekedésbiztonságról szóló törvény módosításának életbe lépésével a traktorokat is évente kell majd műszaki vizsgára vinni. Ezt cáfolta meg most a szerbiai belügyminiszter.

Nebojša Stafanović
traktor

Most

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.