Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Osztrogonác Andor

Várhatóan mégsem kell majd évente regisztrálni a traktorokat Szerbiában

2019-03-23
19:11
2019-12-11
15:03
Forrás
Pannon RTV
Erről Nebojša Stefanović szerb belügyminiszter szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében tájékoztat.

Mint írja, javasolni fogja a szerb kormánynak, hogy a közlekedésbiztonsági törvénybe kerüljön bele az a kitétel, miszerint a traktorokat és a mezőgazdasági eszközöket, amelyek állandó regisztrációval rendelkeznek, a következőkben se kelljen évente műszakira vinni. A szerb belügyminiszter úgy pontosít, javasolni fogja, hogy a régi táblák, és a műszaki állapotról szóló igazolások a továbbiakban is érvényesek legyenek. Várhatóan ezután is elegendő lesz a megfelelő műszaki állapotról szóló bizonylat, ahogyan azt eddig is megkövetelték a biztonságos közlekedés érdekében.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk korábban, úgy volt, hogy április harmadikától a közlekedésbiztonságról szóló törvény módosításának életbe lépésével a traktorokat is évente kell majd műszaki vizsgára vinni. Ezt cáfolta meg most a szerbiai belügyminiszter.

traktor
Nebojša Stefanović

Most

18:59, Frissítve: 19:12

Télűző hangzavar Padén

Boszorkányok, cicák, Zorró és még Pókember is beállt a télűzők sorába vasárnap Padén. A helyi Takáts Rafael Magyar Kultúrkör szervezésében már hagyományosan farsangi felvonulással köszöntik a tavaszt.
16:11

Ismert hangok Zentán

Kevés budapesti színház büszkélkedhet annyi ismert szinkronhanggal, mint az Újszínház. A Hangemberek című darabjuk is erről a szakmáról szól.

Népszerű