Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Vegye el a számlát, és nyerjen belgrádi lakást!

2022.12.27
13:12
2022.12.27
15:48
Forrás
Pannon RTV
Már több mint egymillió nyugtát küldtek be a Vedd el a számlát, és nyerj! nevű játékba, és eddig több mint 86 ezren regisztráltak a játékra létrehozott applikáción.

A Vedd el a számlát, és nyerj! nevű állami szerencsejáték már az előző időszakokban is tömegeket mozgatott. Szinte mindenki gyűjtötte és borítékolta a számlákat. Most sem lankadt a játékkedv.

„Hallottam, hogy lesz, és le kell olvasni a számláról a QR-kódot, és úgy kell beküldeni már a májusi számláktól kezdve. Gondolkodtam rajta, lehet megpróbálom, hátha, soha nem lehet tudni, hátha szerencsém lesz."

„Nem szoktam játszani, de a gyerekeim szoktak. Meg most is majd ezt az új fajta játékot elkezdik, mert most nem elküldeni kell, hanem másképp, amit én nem csinálok."

Teljesen új szabályok vannak, kizárólag digitális térben működik a játék, ugyanakkor elegendő egyszerre csupán egy számlát beküldeni. Az új játékban tehát már nem kell a borítékokkal bajlódnunk, egyedül a telefonunkra van szükség a regisztrációhoz és a játékhoz is. A regisztráció csak pár kattintásból áll. Először megnyitjuk a Play Áruházat vagy az App Store-t és megkeressük az Uzmi racun i pobedi alkalmazást. Ezt telepítjük a készülékünkre, majd elindítjuk az alkalmazást.

Itt először regisztrálnunk kell, ami abból áll, hogy kiválasztjuk a hálózatunkat, majd megadjuk a telefonszámunkat. Ezután következik a személyi adatok megadása, amelyhez szükségünk lesz személyi igazolványunkra. A jelentkezés végén pedig be kell jelölnünk, hogy nagykorúak vagyunk, és hogy elfogadjuk az adatvédelmi használatot és ráklikkelünk a regisztrálásra. Ezután az applikáció a végső jelentkezéshez egy négy számjegyből álló kódot kér majd, melyet szöveges üzenetben kapunk meg. Amint megérkezik a kód, beírjuk, rámegyünk a potvrdi, vagyis a megerősítés lehetőségre, és ezután máris megjelenik a profilunk. Ha itt rákattintunk a nevünkre, máris kezdődhet a játék.

Ezután nincs más dolgunk, mint fogni a számlánkat, és rámenni a QR-kód beolvasására. Stábunknak ez több próbálkozás után sem sikerült. Nem olvasta be az applikáció. Szerencsére van más lehetőség is, hiszen mi is be tudjuk vinni a számla adatait. Kiválasztjuk az unesi ručno , vagyis a kézi bevitel lehetőséget, és megadjuk a számlán a QR-kód felett feltüntetett PFR számot, ami több nyomtatott betű és szám kombinációjából áll, illetve megadjuk a pontos órát, percet és másodpercet, amikor a számlát kiadták. Ez is a számla alján található az PFR vreme megnevezésnél. Ezután rámegyünk a pošalji, vagyis a küldés lehetőségre, és ha minden adatot jól vittünk be, vagy jól szkennelte be a készülék a kódot, akkor egyből megjelenik egy kis ablak a számla sikeres beküldéséről.

Ezután, ha rámegyünk saját profilunkra, láthatjuk, hogy hány számlát küldtünk be, és itt található a számlához tartozó kód is, amely bekerül a nyereményjátékba. A számlákat pedig nem kell őrizgetnünk - írja a kormány honlapján.

Az első pár napban már a 86 ezret is meghaladta a regisztrálók száma, ez is mutatja, hogy hatalmas az érdeklődés - mondta Siniša Mali. A pénzügyminiszter hozzátette: a május elsejétől kiállított számlákkal lehet jelentkezni.

„A szkennelés után a fiskális számla bekerül a rendszerbe, és ami nagyon fontos, hogy az Önök által szkennelt fiskális számlát minden sorsolásnál felhasználják. Tehát bent marad a rendszerben, természetesen a számlák száma napról napra növekszik, de a beolvasott számla a rendszerben marad, és fennáll annak a lehetősége, hogy az adott fiskális számla száma valamilyen módon nyertes lesz."

A pénzügyminiszter kiemelte: az első nyertest január 28-án, az utolsót pedig február 25-én húzzák ki, tehát 5 húzás lesz. A nyereményjáték során pedig 10 belgrádi lakás talál majd gazdára.

Vedd el a számlát és nyerj!
Siniša Mali
számla

Most

17:32, Frissítve: 17:40

Virágzik a tavaszi hérics

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület immár negyedik alkalommal szervezett sétát, amelynek úti célja a Krivaja patak lipári völgye volt, ahol Közép-Bácskában még megtalálható ez a ritka, veszélyeztetett növényfaj.
14:57, Frissítve: 19:00

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 17:09

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.