Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Verbászi hölgy nyerte a belgrádi lakást

2021.10.16
18:45
2021.10.16
18:53
Forrás
Szerbiai RTV
Ana Rmuš borítékát húzták ki a csaknem 12 millió közül a Vedd el a számlát és nyerj! nevű játék mostani fordulójában.

Ahogyan eddig is, a lakás mellett öt személygépkocsi is gazdára talált. A Fiat 500L típusú autókból jutott például Szabadkára is: Veseljka Vuković örülhetett. Rajta kívül a belgrádi Goran Purić, a bojniki Dragomir Marinković, a trnjani Dragiša Obretković és a paraćini Darko Ignjatović gazdagodott egy piros járművel. A szerencsések borítékait Slobodan Trkulja zenész halászta ki a szerb közmédia stúdiójának medencéjéből.

számla
húzás
Vedd el a számlát és nyerj!

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.