Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Vetőmag ajándékba

2019-04-09
19:27
Forrás
Közlemény
Vetőmagot ajándékozott szegény sorsú családoknak a NS Seme.

Az újvidéki növénytermesztési és zöldségtermesztési intézet 4,6 millió dinár értékben biztosít kukorica, szója és napraforgó magot azoknak a dél-bácskai, szociálisan hátrányos helyzetű családoknak, akik mezőgazdasággal foglalkoznak. Az akció keretében 20 helyi közösségben jutnak vetőmaghoz, amelyet az illetékes Vöröskereszt oszt majd szét. A cég így próbál segítséget nyújtani a szegény sorsú családoknak, illetve hozzájárulni ahhoz, hogy jó legyen a hozam, mivel az étel előállítása a legfontosabb - mondta a vállalat igazgatója. A növénytermesztési intézet egyébként magasrangú kitüntetést kapott a Szerbiai Vöröskereszttől.

vetőmag
Vöröskereszt

Most

15:46, Frissítve: 16:57

Az IT új otthonát adták át Szabadkán

Átadták Szabadkán a Digital Hive Kkt. közepes léptékű gazdasági fejlesztés információs technológiai központját a magyar kormány támogatásával, a Prosperitati Alapítvány szervezésében.
15:10

Ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát

A jövő héten ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken Facebook-oldalán. Magyarországot ez a hőhullám várhatóan érdemben nem érinti.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.