Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap

Visszatért a Lesnina Szerbiába

2019-05-15
11:32
2019-05-15
15:55
Forrás
Pannon RTV
Több mint két évtized után visszatért Szerbiába a bútorgyártásról híres Lesnina cég. Az osztrák XXXLutz Group keretében működő bútorüzletlánc első szerbiai áruházát kedden nyitották meg Újvidéken.

Az ünnepélyes megnyitón részt vett Rasim Ljajić kereskedelmi miniszter, Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke, valamint Miloš Vučević, Újvidék polgármestere is.

Az újvidéki áruház mintegy 20 000 négyzetméter területen kínál bútorokat és háztartási felszerelést, és mintegy 150 személy számára biztosít új munkahelyet.

Az áruház nyolc hónap alatt épült fel, a beruházás értéke pedig mintegy 20 millió eurót tesz ki. Az érdeklődők csütörtöktől látogathatják az üzletet.

Lesnina
Újvidék

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.