Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap

Visszatért a Lesnina Szerbiába

2019-05-15
11:32
2019-05-15
15:55
Forrás
Pannon RTV
Több mint két évtized után visszatért Szerbiába a bútorgyártásról híres Lesnina cég. Az osztrák XXXLutz Group keretében működő bútorüzletlánc első szerbiai áruházát kedden nyitották meg Újvidéken.

Az ünnepélyes megnyitón részt vett Rasim Ljajić kereskedelmi miniszter, Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke, valamint Miloš Vučević, Újvidék polgármestere is.

Az újvidéki áruház mintegy 20 000 négyzetméter területen kínál bútorokat és háztartási felszerelést, és mintegy 150 személy számára biztosít új munkahelyet.

Az áruház nyolc hónap alatt épült fel, a beruházás értéke pedig mintegy 20 millió eurót tesz ki. Az érdeklődők csütörtöktől látogathatják az üzletet.

Lesnina
Újvidék

Most

23:12, Frissítve: 23:24

Szerbia nyerte az Acropolis kupát

Szerbia férfi kosárlabda-válogatottja nyerte meg Athénban az Acropolis kupát, miután a döntőben hosszabbítás után 85-80-ra legyőzte a házigazda Görögország csapatát.
22:27, Frissítve: 22:44

Ismét erdőtűz pusztít Gran Canaria szigetén

Mintegy négyezer embert kellett kitelepíteni a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián tomboló erdőtűz miatt – közölte a Kanári-szigetek elnöke vasárnapi rendkívüli sajtótájékoztatóján.
22:04

Százezrek tüntettek békésen Hongkongban

Több százezren tüntettek békésen vasárnap Hongkongban, azt mutatva, hogy a mozgalom továbbra is széles támogatást tud maga mögött a nemzetközi repülőtér működését megbénító ülőtüntetés után is.
21:35, Frissítve: 21:41

Kiirtotta családját egy orosz tizenéves

Meggyilkolta családjának öt tagját, majd önmagával is végzett egy tizenéves a Volga-menti Uljanovszk megye Patrikejevo falujában - jelentették vasárnap orosz hírügynökségek.
16:10, Frissítve: 16:48

Dinnyét vegyenek!

A közkedvelt nyári gyümölcs kilóját a szabadkai tejpiacon már 15 dinárért is meg lehetett vásárolni a hétvégén. Vasárnap rengeteg friss terméket kínáltak az árusok, de vásárolókból sem volt hiány.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.