Ugrás a tartalomra

Vučić: Az elmúlt 25 évet nézve most a legalacsonyabb a munkanélküliség Szerbiában

2017-08-10
17:19
2017-10-04
12:19
Forrás
RTS, Tanjug
Nagy cégek szerbiai befektetéseivel egészséges versenyszellem alakulhat ki Szerbiában, amitől a gazdaság erősödhet – mondta a szerb államfő.

A munkanélküliség a legalacsonyabb szintre csökkent az elmúlt 25 évben – nyilatkozta Aleksandar Vučić államfő a Szerbiai RTV-nek. Az, hogy a bútorgyártó- és forgalmazó svéd IKEA cég megjelent Szerbiában, azt mutatja, hogy az ország jó úton halad. Vučić szavai szerint a belgrádi IKEA még a budapesti áruháznál is szebb. A köztársasági elnök kifejtette, vállalatóriásnak köszönhetően eddig több mint 400 fiatal kapott munkát. Más, nagy cégek szerbiai befektetéseivel egészséges versenyszellem alakulhat ki Szerbiában, ami a polgárok érdekeit és a gazdaság erősödését szolgája – mondta a szerb államfő.

Aleksandar Vučić
munkanélküliség
munka
Related news
Vučić: az emberek érezni fogják a gazdasági reformok hatását

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű