Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap

Vučić: Először volt 460 eurónál magasabb az átlagfizetés Szerbiában

2019-03-23
13:51
2019-03-23
13:57
Forrás
Szerbiai RTV
Először volt 460 eurónál magasabb az átlagfizetés Szerbiában - jelentette ki Aleksandar Vučić a januári adatokra hivatkozva. A szerb államfő hozzátette, ez 40 százalékkal több, mint 2014-ben.

Leszögezte, tudja, hogy az emberek nem elégedettek, és nehéz körülmények között élnek, ennek ellenére büszke az elért gazdasági eredményekre.

A Volkswagen autógyár esetleges szerbiai terjeszkedéséről nem akart bővebbet elárulni Vučić. Annyit mondott, hogy kisebbek Szerbia esélyei mint a nagyoknak, de harcolni fog azért, hogy sikerüljön a befektető idecsábítása.

Aleksandar Vucic
átlagfizetés

Most

12:26, Frissítve: 12:36

Fokozódik a forgalom a szerbiai utakon

A hétvégén a turisták és a hazatérő vendégmunkások újabb áradata várható, ezért fokozott forgalomra kell készülnünk az utakon, tájékoztatott a Szerbiai Motoros Szövetség.
11:27, Frissítve: 11:40

Magyar sikerek, szerb kiesés az Európa Ligában

A szerb csapatok közül a nisi Radnički lépett pályára, de búcsúra kényszerült, hiszen 2:2-re végzett a Flora Tallinn ellen. Mindhárom magyar csapat továbbjutott a labdarúgó Európa-ligában.
11:17, Frissítve: 11:23

Magyarországon a csantavéri bérgyilkos

Magyarországra hozták Dér Csabát, a csantavéri bérgyilkost. A két gyilkossággal gyanúsított férfit márciusban fogták el Prágában, most kommandósok hozták a határig.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.