Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tanja Valić

Vučić: Ez az a nap, amikor nagy lépést teszünk a jobb és minőségibb élet felé

2018-10-11
15:18
2018-10-11
17:02
Forrás
Pannon RTV
A szerb elnök az öt belgrádi Lidl egyikének a megnyitóján vett ma részt, ahol mások mellett a Lidl Szerbia igazgatója, Tomislav Šapin és Rasim Ljajić, kereskedelmi miniszter is jelen volt.

A szerb államfő elmondta, nem egy egyszerű boltról van szó, itt olcsó és minőségi termékeket vásárolhatnak a polgárok. Hozzátette, a Lidltől sokat lehet tanulni: a munkaszervezésről, a logisztikáról, a munkavezetés modern módjáról, és nem csak a kereskedelmi láncok tekintetében. Vučić emlékeztetett arra, hogy a Lidl teljes befektetése Szerbiában eddig 205 millió euró és összesen 1553 személyt foglalkoztatnak.

Fotó:Tanjug/Dragan Kujundžić

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Mindamellett, amit a Lidl tett, a folyamatba a mi szerb cégeink is bekapcsolódtak, több mint 200 szerb vállalat. Ezeken a polcokon számos termék lesz a mi termelőinktől, a legjobb minőségű termékek megtalálhatók lesznek a Lild üzleteiben a világ minden részén. Én azt hiszem, hogy ez nagyon fontos Szerbia számára, az árakról pedig - látom, hogy már sokan várnak itt -, a fogyasztók maguk meg tudnak majd győződni.”

Lidl

Most

11:04, Frissítve: 11:15

Betlehemnek nyissatok ajtót!

Betlehemjárást szervezett Keviben a Móra István Művelődési Egyesület. A fiatalok buránysori és kevi családokat látogattak meg. A házigazdák örömére előadhatták a pásztorjátékkal egybekötött műsorukat.
09:44, Frissítve: 09:50

Sűrű köd nehezíti a közlekedést

Jeges utakra és ködre lehet számítani a szerbiai utakon, főként Vajdaságban és Belgrád környékén. A Szerb Autó-Motoros Szövetség fokozott óvatosságra inti a gépjárművezetőket.
08:50

Ismét Kozák Danuta az év női kajakosa

Kozák Danutát választották ismét az év legjobb magyar női gyorsasági kajakosának. Kopasz Bálint pedig az év férfi kajakosa lett - hirdette ki a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.
08:46

Lemondott a belga miniszterelnök

Charles Michel belga miniszterelnök kedd este bejelentette lemondását. A belga kormány kisebbségbe szorult, mert a flamand nacionalista párt kilépett a koalícióból az ENSZ migrációs csomagja miatt.

Népszerű