Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tanja Valić

Vučić: Ez az a nap, amikor nagy lépést teszünk a jobb és minőségibb élet felé

2018-10-11
15:18
2018-10-11
17:02
Forrás
Pannon RTV
A szerb elnök az öt belgrádi Lidl egyikének a megnyitóján vett ma részt, ahol mások mellett a Lidl Szerbia igazgatója, Tomislav Šapin és Rasim Ljajić, kereskedelmi miniszter is jelen volt.

A szerb államfő elmondta, nem egy egyszerű boltról van szó, itt olcsó és minőségi termékeket vásárolhatnak a polgárok. Hozzátette, a Lidltől sokat lehet tanulni: a munkaszervezésről, a logisztikáról, a munkavezetés modern módjáról, és nem csak a kereskedelmi láncok tekintetében. Vučić emlékeztetett arra, hogy a Lidl teljes befektetése Szerbiában eddig 205 millió euró és összesen 1553 személyt foglalkoztatnak.

Fotó:Tanjug/Dragan Kujundžić

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Mindamellett, amit a Lidl tett, a folyamatba a mi szerb cégeink is bekapcsolódtak, több mint 200 szerb vállalat. Ezeken a polcokon számos termék lesz a mi termelőinktől, a legjobb minőségű termékek megtalálhatók lesznek a Lild üzleteiben a világ minden részén. Én azt hiszem, hogy ez nagyon fontos Szerbia számára, az árakról pedig - látom, hogy már sokan várnak itt -, a fogyasztók maguk meg tudnak majd győződni.”

Lidl

Most

18:50

Határinfó

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.

Népszerű