Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tanja Valić

Vučić: Ez az a nap, amikor nagy lépést teszünk a jobb és minőségibb élet felé

2018-10-11
15:18
2018-10-11
17:02
Forrás
Pannon RTV
A szerb elnök az öt belgrádi Lidl egyikének a megnyitóján vett ma részt, ahol mások mellett a Lidl Szerbia igazgatója, Tomislav Šapin és Rasim Ljajić, kereskedelmi miniszter is jelen volt.

A szerb államfő elmondta, nem egy egyszerű boltról van szó, itt olcsó és minőségi termékeket vásárolhatnak a polgárok. Hozzátette, a Lidltől sokat lehet tanulni: a munkaszervezésről, a logisztikáról, a munkavezetés modern módjáról, és nem csak a kereskedelmi láncok tekintetében. Vučić emlékeztetett arra, hogy a Lidl teljes befektetése Szerbiában eddig 205 millió euró és összesen 1553 személyt foglalkoztatnak.

Fotó:Tanjug/Dragan Kujundžić

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Mindamellett, amit a Lidl tett, a folyamatba a mi szerb cégeink is bekapcsolódtak, több mint 200 szerb vállalat. Ezeken a polcokon számos termék lesz a mi termelőinktől, a legjobb minőségű termékek megtalálhatók lesznek a Lild üzleteiben a világ minden részén. Én azt hiszem, hogy ez nagyon fontos Szerbia számára, az árakról pedig - látom, hogy már sokan várnak itt -, a fogyasztók maguk meg tudnak majd győződni.”

Lidl

Most

20:49, Frissítve: 21:08

Gloria Victis – 1956

200 vajdasági fiatal vesz részt a Rákóczi Szövetség Gloria Victis – 1956 elnevezésű rendezvénysorozatában.
19:38, Frissítve: 21:49

10 éves a Szerb Haladó Párt

10 éves fennállását ünnepelte ma a Szerb Haladó Párt. A kraljevói sportcsarnokban megtartott eseményre az SZHP elnöke, Aleksandar Vučić Tomislav Nikolićtyal, a párt korábbi elnökével érkezett.

Népszerű

Eltűnt egy kislány

Egy kislány eltűnését jelentették a zentai rendőrségnek. Az apa közölte a hatóságokkal, hogy a 2009-ben született Csordás Erika ismeretlen irányba távozott az 1962-ben született A.T.-vel.
utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.

Drogfogás Zentán

13 kilogramm marihuánát és egyéb kábítószert koboztak el Zentán a rendőrök.