Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Vučić: Nagy problémák vannak a dízel, de a benzinellátásban is

2022.07.06
14:35
2022.07.06
20:41
Forrás
Pannon RTV
Aleksandar Vučić dél-szerbiai körútja alkalmával elmondta, már látszanak a krízis első jelei. Újságírói kérdésekre válaszolva azt mondta, a hollandiai és németországi energetikával kapcsolatos tüntetések mutatják, hogy mekkora krízishelyzet vár ránk.

Nehéz tél áll előttünk, az ország igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy bebiztosítsa magát. Az elnök novembertől mintegy 19 százalékos nyugdíjemelést jelentett be, valamint kijelentette, hogy az állam megpróbál ismét egy egyszeri segélyt biztosítani a polgárok számára. Ez mind az államkasszától függ - tette hozzá a szerb elnök.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: De kemény tél lesz. Nagyon nehéz minden értelemben. Ezért azt kérem, hogy legyünk egységesek. Tudjuk, hogy ennek semmi köze hozzánk, és hogy ezeket a problémákat a jelenlegi világkonfliktus okozza. Amikor azt mondják, hogy helyi konfliktus, nem. Ott mindenki háborúzik. És senki sem fogja megadni magát, mert mindenki a másik oldal vereségét akarja. Ezért nem fog megállni a háború. Mert ez jelenleg nem kérdés, mert mindenki csak várja és csak hiszi és csak reménykedik a másik oldal vereségében. Mert a másik fél vereségében reménykednek. A mi dolgunk, hogy támogassuk a békét, hogy megőrizzük az egységünket és megőrizzük az országunkat.

Aleksandar Vučić
üzemanyag

Most

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.