Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragan Miljanić/illusztráció

A zeneipar is nehézségekkel küzd

2021.03.19
15:00
Forrás
Közlemény
A koronavírus-járvány zeneiparra kifejtett hatásairól egyeztetett Ana Brnabić kományfő a zenészek képviselőivel.

A kormánytagok közül jelen volt még a megbeszélésen Maja Gojković művelődési miniszter és Siniša Mali, a pénzügyi tárca vezetője. Konkrétumokról nem volt szó, de abban megállapodtak, hogy folytatják az egyeztetéseket, hogyan segíthetné az állam a zenésztársadalmat. Ez a találkozó egyike azoknak, amelyeket azokkal folytatnak, akiket leginkább sújtott a járványhelyzet. A kormánytagok a vendéglátóipar képviselőivel is egyeztettek, holnap pedig a filmes szakma és a mozik, valamint a fodrászok problémáit tekintik át.

Ana Brnabić
zene
járvány

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.