Ugrás a tartalomra
előadás
Pannon RTV

Zentán indult a Kárpát Agri program

2017-12-07
19:35
2017-12-07
21:16
Forrás
Pannon RTV
A programot a Magyar Nemzeti Kereskedőház a Digitális Jólét program közreműködésével hívta életre, elsődleges célja egy Kárpát-medencében megvalósuló digitális-mezőgazdasági ökoszisztéma létrehozása.

Zentán indult útjára a Kárpát Agri program, amelyet a Magyar Nemzeti Kereskedőház a Digitális Jólét program közreműködésével hívott életre. A program elsődleges célja egy Kárpát-medencében megvalósuló digitális-mezőgazdasági ökoszisztéma létrehozása a gazdálkodók agrárinformatikai kompetenciáinak fejlesztése, a kis- és középvállalkozások üzleti tevékenységeinek támogatása, valamint a jó gyakorlatok bemutatása céljából.

Erős Veronika, üzletfejlesztési igazgató, Magyar Nemzeti Kereskedőház, Magyarország: „Nincsenek meg ezek a 0. szintű felmérések, és ez a program pont ezen okból kifolyólag nagyon jó bázist tud adni, hogy minél szélesebb körben fel tudjuk mérni a gazdálkodók igényeit, különböző digitális kompetenciáit. Akkor meg tudjuk határozni azokat a célcsoportokat, amelyeket mind a Digitális Agrárstratégián belül tudunk kezelni, mind pedig azon cégeknek tudunk iránymutatást adni, amelyek agrárinformatikai termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkoznak, és nyilvánvalóan keresik a piacot.”

Kárpát Agri
Zenta
Magyar Nemzeti Kereskedőház
Digitális Jólét

Most

08:42

Határinfó

A reggeli órákban a szerb-magyar határátkelőkön nincs nagyobb torlódás.

Népszerű