Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Zöld előrejelzés a Vajdasági RTV-n

2020.02.19
14:29
2020.02.19
19:07
Forrás
Pannon RTV
Együttműködési szerződést írtak alá ma a Zöld előrejelzés, vagyis Zelena prognoza című műsor gyártásáról és közvetítéséről a Vajdasági RTV-n.
Pannon RTV/Juhász Géza

A szerződést Vuk Radojević tartományi mezőgazdasági titkár és Miodrag Koprivica, a Vajdasági Rádió és Televízió vezérigazgatója kötötték meg. A Zöld erőjelzés minden nap szakmai értesítéseket és tanácsokat nyújtó műsor a földművesek számára.

Vajdasági RTV

Vuk Radojević, tartományi mezőgazdasági titkár: Elsősorban információt nyújt a földművesek számára a kártevők megjelenéséről és mozgásáról, és ugyanakkor az ellenőrző intézkedésekről és megfékezésükről is. Célja az emberek tájékoztatása, szakmai segítség és támogatás nyújtása földműveseknek.

Zöld előrejelzés
Zelena prognoza
Vajdasági RTV
Vajdasági Rádió és Televízió
Miodrag Koprivica
Vuk Radojević

Most

09:00

Kezdődik az egyezkedés a minimálbérről

Augusztus 15-től szeptember 15-ig van idejük megbeszélni a minimálbér emelésének mértékét a szakszervezeteknek és a munkáltatóknak. Ha addig nem születik döntés, a kormány fogja azt meghatározni.
07:10, Frissítve: 10:03

Összmagyar Egyetemista Tábor 2022

Háromszáz magyar egyetemista érkezik a Kárpát-medencéből és a nagyvilág diaszpóraközösségeiből a Rákóczi Szövetség egyetemistatáborába, Magyarországra. A Sátoraljaújhelyen megrendezésre kerülő táborban vajdasági diákok is képviseltetik magukat.

Népszerű