Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Zöld előrejelzés a Vajdasági RTV-n

2020.02.19
14:29
2020.02.19
19:07
Forrás
Pannon RTV
Együttműködési szerződést írtak alá ma a Zöld előrejelzés, vagyis Zelena prognoza című műsor gyártásáról és közvetítéséről a Vajdasági RTV-n.
Pannon RTV/Juhász Géza

A szerződést Vuk Radojević tartományi mezőgazdasági titkár és Miodrag Koprivica, a Vajdasági Rádió és Televízió vezérigazgatója kötötték meg. A Zöld erőjelzés minden nap szakmai értesítéseket és tanácsokat nyújtó műsor a földművesek számára.

Vajdasági RTV

Vuk Radojević, tartományi mezőgazdasági titkár: Elsősorban információt nyújt a földművesek számára a kártevők megjelenéséről és mozgásáról, és ugyanakkor az ellenőrző intézkedésekről és megfékezésükről is. Célja az emberek tájékoztatása, szakmai segítség és támogatás nyújtása földműveseknek.

Zöld előrejelzés
Zelena prognoza
Vajdasági RTV
Vajdasági Rádió és Televízió
Miodrag Koprivica
Vuk Radojević

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:14

Továbbra is terjed a koronavírus

Magyarországon az előző héten 4704 új fertőzöttet igazoltak, meghalt 50, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 48 337-re emelkedett.
08:39, Frissítve: 08:44

Ma még napos, holnap esős

Borongós és napos időszakok válthatják egymást térségünkben ma. Csak délután alakulhat ki gyenge eső helyenként.
07:59

Meghalt a bükki füvesember

94 éves korában meghalt Szabó György, a bükki füvesember. A gyógyteáiról és gyógynövényes cseppjeiről ismert bükki füvesember saját otthonában hunyt el.
21:55, Frissítve: 07:55

Incidens Koszovó északi részén

Tüntetés és lövöldözés volt Koszovó északi részén. Ma reggel pedig egy kézigránátot hatástalanítottak az illetékesek a választási bizottság irodájában, Észak-Mitrovicában. Sérültekről nincs hír.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.