Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Susan Walsh

Zuckerberg visszaesett, továbbra is Musk a leggazdagabb amerikai

2022.09.28
08:38
Forrás
Szerbiai RTV
Mark Zuckerberg már nincs a tíz leggazdagabb amerikai között. A visszaesésre azért került sor, mert a Facebook Meta rossz évet tudhat maga mögöt

A közösségi oldal alapítójának vagyona majdnem felére csökkent egy év alatt, de még a 76,8 milliárd dolláros veszteséggel is 57,7 milliárdja maradt - írta a Forbes. Az amerikai üzleti magazin szerint Zuckerberg teljes vagyona a Facebook Metára átnevezett részvényeiben van. Az első leggazdagabb amerikai a Forbes összeállításában Elon Musk, aki a Tesla-részvényeknek és a SpaceX befektetőinek köszönheti 251 milliárd dolláros vagyonát. A második legtehetősebb Jeff Bezos, az Amazon és a Blue Origin alapítója, akinek százmilliárd dollárral kevesebb pénze van.

Forbes
Mark Zuckerberg
Elon Musk

Most

11:28, Frissítve: 11:37

Egy napra elegendő a vértartalék Szerbiában

Mirjana Knežević, a Szerbiai Vérátömlesztési Intézet munkatársa azt mondta, a műtétek megnövekedett száma miatt jelenleg csak egy napra elegendő vértartalék van az intézetben, ami aggodalomra ad okot.
09:36, Frissítve: 09:56

Határtalan advent

Teljesen megtelt az adai színházterem Fehér Nóra színész-énekes élőzenés adventi jótékonysági koncertjére. Az esemény immár több éve varázsolja szebbé az ünnepvárás időszakát a községben.

Népszerű