Ugrás a tartalomra
www.mup.gov.rs

12 kilogramm marihuánával fogtak el egy szerb állapolgárt

2018-04-16
15:20
Forrás
Szerbiai RTV
A magyar rendőrség letartóztatott egy 33 éves szerb állampolgárt, mert 12 kilogramm marihuánát próbált behozni Szerbiába.

A Horgos-Röszke autópálya-határátkelőnél a határrendészek részletesen átvizsgálták a Volkswagen márkájú járművet. A kormánykerék és az első ülések alatti rekeszekben, valamint a hátsó lökhárítónál az illetékesek mintegy 40 gyanús csomagot találtak. A lefoglalt marihuána feketepiaci értéke 80 ezer euró. A gyanúsított ellen eljárás indult ellene kábítószer-csempészet megalapozott gyanúja miatt.

marihuána
Horgos-Röszke

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:03, Frissítve: 11:16

Eltűnt egy kislány

Egy kislány eltűnését jelentették a zentai rendőrségnek. Az apa közölte a hatóságokkal, hogy a 2009-ben született Csordás Erika ismeretlen irányba távozott az 1962-ben született A.T.-vel.
10:18, Frissítve: 10:33

Megérkezett az igazi ősz

Ma reggel borongós, szürke időre ébredhettünk. Mindez kitart egészen az előttünk álló hét közepéig. Az illetékesek fokozott figyelemre intik az autósokat a lehetséges csapadék és ködfoltok miatt.
10:08

Birkózó-vb: Várakozáson aluli kezdés

Nem jól indult szombaton a budapesti birkózó-világbajnokság a magyar keret számára. Veréb István, Molnár József és Gulyás Zsombor is meglepő vereséget szenvedett rögtön az első meccsén.
09:36

Jó a hozam, alacsony az ár

Vajdaságban 550 ezer hektárról takarították be a kukoricát. Az időjárási viszonyok kedveztek a növénynek és az aratásnak, de a kilogrammonkénti 14 dináros ár már nem igazán kedvező.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.
Tisza

Holttestet emeltek ki Zentánál a Tiszából kedden

Meg nem erősített információk szerint a múlt pénteken hajnalban a hídról vízbe esett férfi testét vetette ki magából a folyó, és ezt fedezték fel a vízparton sétálók - írja a Magyar Szó.