Ugrás a tartalomra
www.mup.gov.rs

12 kilogramm marihuánával fogtak el egy szerb állapolgárt

2018-04-16
15:20
Forrás
Szerbiai RTV
A magyar rendőrség letartóztatott egy 33 éves szerb állampolgárt, mert 12 kilogramm marihuánát próbált behozni Szerbiába.

A Horgos-Röszke autópálya-határátkelőnél a határrendészek részletesen átvizsgálták a Volkswagen márkájú járművet. A kormánykerék és az első ülések alatti rekeszekben, valamint a hátsó lökhárítónál az illetékesek mintegy 40 gyanús csomagot találtak. A lefoglalt marihuána feketepiaci értéke 80 ezer euró. A gyanúsított ellen eljárás indult ellene kábítószer-csempészet megalapozott gyanúja miatt.

marihuána
Horgos-Röszke

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.