Ugrás a tartalomra
www.mup.gov.rs

12 kilogramm marihuánával fogtak el egy szerb állapolgárt

2018-04-16
15:20
Forrás
Szerbiai RTV
A magyar rendőrség letartóztatott egy 33 éves szerb állampolgárt, mert 12 kilogramm marihuánát próbált behozni Szerbiába.

A Horgos-Röszke autópálya-határátkelőnél a határrendészek részletesen átvizsgálták a Volkswagen márkájú járművet. A kormánykerék és az első ülések alatti rekeszekben, valamint a hátsó lökhárítónál az illetékesek mintegy 40 gyanús csomagot találtak. A lefoglalt marihuána feketepiaci értéke 80 ezer euró. A gyanúsított ellen eljárás indult ellene kábítószer-csempészet megalapozott gyanúja miatt.

marihuána
Horgos-Röszke

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.