Ugrás a tartalomra
Az elkobzott marihuána
MUP

13 személyt letartóztattak Ausztriában és Szerbiában

2018-06-13
14:38
2018-06-13
14:45
Másfél kg heroint, 22 kg paracetamol fájdalomcsillapítót, kisebb mennyiségű kokaint, marihuánát, egy pisztolyt és több mint 20 ezer eurót foglaltak le a szerb és az osztrák hatóságok közös akciójában.

Tízet közülük Ausztriában, míg a többi hármat Szerbiában fogták el. Huzamosabb ideig szereztek be és árultak kábítószert, fegyvereket és robbanószereket Szerbiában és az Európai Unió országaiban egyaránt a gyanú szerint.

Ausztria
szerbia
kokain
marihuána

Most

20:34, Frissítve: 20:42

Indul a Vajdaság Vizei regatta

Már május elején beteltek a helyek a jubiláris 10. Vajdaság Vizei regattára, amelyet június 22-e és július 1-je között tartanak meg.
20:15, Frissítve: 20:24

Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat

A magyar férfi kardcsapat aranyérmet nyert az újvidéki Európa-bajnokság csütörtöki zárónapján, miután a fináléban 45-33-ra legyőzte az olasz együttest.
19:05

Đoković a bolgár Dimitrovot verte

Novak Đoković megnyerte nyolcaddöntős mérkőzését is az angliai Queensben megrendezett füves pályás tenisztornán, miután két szettben legyőzte a bolgár Grigor Dimitrovot.
16:27, Frissítve: 19:00

Döntetlent játszott Dánia és Ausztrália

1:1-es döntetlen született a Dánia-Ausztrália összecsapáson az oroszországi labdarúgó világbajnokságon. Így a C csoportot Dánia vezeti négy ponttal, míg Ausztrália harmadik egy ponttal.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.