Ugrás a tartalomra
Bilincs
Pixabay

19 személyt tartóztattak le Szerbiában

2018-07-11
13:54
Forrás
Szerbiai RTV
19 személyt tartóztattak le korrupció és gazdasági bűnözés gyanújával Szerbiában.

A gyanúsítottak 2012-től eddig több bűncselekményt is elkövettek. Az illetékes szervek az akciót Szabadka, Zaječar, Jagodina, Pancsova, Požarevac, Smederevo, Užice és Čačak területén hajtották végre. A letartóztatottak összesen több mint egymillió eurós kárt okoztak nem csak az államnak, hanem magánszemélyeknek is. A szerb belügyminisztérium az akció során megtalált és lefoglalt 5 ezer csomag zárjegymentes cigarettát, valamint 9 ezer liter gázolajat is.

szerbia
letartóztatás
korrupció

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
a kirabolt ékszerbolt

Fegyveres rablás történt Horgoson

Fegyveres rablás történt reggel Horgoson a Kanizsai úton lévő ékszerüzletben. még körözik a gyanúsítottakat, folyik a nyomozás. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a hatóság egy fehér Peugeot keres.