Ugrás a tartalomra

198-cal száguldozott Szabadkán

2024.02.19
08:23
Forrás
Pannon RTV
Három sofőrt zártak ki a forgalomból a Szerb Belügyminisztérium szabadkai munkatársai a hétvégén.

Egy ötven éves szabadkai férfit azért zártak ki a forgalomból, mert 80 helyett 198 kilométer/órás sebességgel közlekedett.

Egy szintén szabadkai huszonéves férfi pszichoaktív szerek hatása alatt vezette autóját, őt ezért vonták eljárás alá.

Egy huszonhét éves topolyai férfinek pedig 1,47 ezrelék alkohol volt a szervezetében vezetés közben, őt szintén kizárták a forgalomból.

A Belügyminisztérium munkatársai felhívják a figyelmet arra, hogy a közlekedési szabályok betartása nem csak a magunk, hanem a közlekedés többi résztvevője biztonsága érdekében is fontos.

Szabadka
gyorshajtás

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.