Ugrás a tartalomra
Illusztráció (Pixabay)

32 év börtön a szexuális bűnöző rendőrnek

2023.02.08
07:59
Forrás
Szerbiai RTV
A londoni rendőr 2003 és 2020 között legalább 12 nőt zaklatott, illetve erőszakolt meg, visszaélve a hatalmával.

Minimum 32 év letöltendő szabadságvesztésre ítélték az egykori londoni rendőrt. A most 48 éves David Carrick 17 éven keresztül magas pozíciót töltött be a londoni fővárosi rendőrségen, ennek ellenére most Nagy-Britannia egyik legdurvább szexuális ragadozójaként tartják számon. 2003 és 2020 között legalább 12 nőt zaklatott, illetve erőszakolt meg, visszaélve a hatalmával. Carrick korábban 48 vádpontban vallotta magát bűnösnek.

erőszaktevő
Anglia

Most

16:27

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.