Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

72 fiatal vesztette életét a szerbiai utakon az év első hét hónapjában

2022.08.13
15:35
2022.08.13
15:42
Forrás
Pannon RTV
A közlekedésbiztonsági ügynökség megbízott igazgatója kiemelte, a fiatalok leggyakrabban hétvégén, általában 23 óra után szenvednek végzetes balesetet.

72 fiatal veszítette életét Szerbiában közlekedési baleset következtében az év első hét hónapjában. A közlekedésbiztonsági ügynökség megbízott igazgatója azt mondta, tragikus esetek oka leginkább a túl nagy sebesség, az ittas vezetés, a biztonsági öv használatának hiánya, valamint a mobiltelefon használata vezetés közben.

Branko Stamatović, a közlekedésbiztonsági ügynökség megbízott igazgatója: „A közlekedésbiztonsági ügynökség felhívja a figyelmét minden fiatalnak, minden szülőnek és gondviselőnek, hogy az éjszakai bulik alkalmával a fiatalok jól szervezzék meg a közlekedésüket oda és visszafelé is. Csak ezzel biztosítható az, hogy az estére kellemes emlékként gondoljanak vissza. Ha alkoholt ittak, ne üljenek volán mögé, vagy ne szálljanak be olyan autóba, melynek sofőrje ivott.”

közlekedési baleset
szerencsétlenség
Branko Stamatović

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.