Ugrás a tartalomra
pixabay/4711018/Illusztráció

7,5 millió dollárral károsították meg a EPS-et, letartóztatták őket

2023.02.22
10:51
2023.02.22
16:42
Forrás
Pannon RTV
Kiterjedt letartóztatási akciót bonyolított ma le a rendőrség Belgrád területén. A Kostolac B hőerőmű fejlesztési és építési munkálatai során végrehajtott csalások miatt hat személyt vettek őrizetbe.

A gyanúsítottak az EPS, vagyis a Szerbiai Villanygazdaság kárára követtek el bűncselekményeket, sikkasztottak, és most ezeket a gyanúsítottakat fogták el a Belügyminisztérium és a Belgrádi Felső Ügyészség közös akciójában.

A rendőrök az ügyészség rendeletére betörtek a gyanúsítottak lakhelyére, hogy meglepetésszerűen elfogják a keresett személyeket. Hat gyanúsítottról van szó, akik csaknem 7,5 millió dollár értékben károsították meg az EPS-et - például olyan munkákat fizettek ki kivitelező cégeknek, amelyeket nem végeztek el. A gyanúsítottakat 48 órára őrizetbe vették, bűnvádi feljelentést tesznek ellenük, ügyük pedig az illetékes ügyészség elé kerül.

áram
tolvaj
rendőr
akció

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.